Oprema za mužu je lagana i ergonomična

Oprema za mužu je laganog i ergonomičnog dizajna i omogućava operateru lakšu montažu i smanjuje ukupnu težinu klastera stoga poboljšava udobnost kravama.

Otporan na udarce

Impulse Clav 300 je kombinacija kvalitetnih komponenti izrađenih od visokokvalitetnog materijala, uključujući i vodećeg lidera na tržištu Radel® PPSU, što ga čini izuzetno izdržljivom i daje mu dug radni vek. Radel® PPSU takođe je providan i pruža vam vidljivost protoka mleka za 360 °.

Idealno raspoređenje bradavice 

Impulse Clav 300 je dizajniran sa modernim kravom imajući u vidu da često imaju uze zadnje sise sa jakom ispustom vimena. Zbog toga kandža ima idealno razmaknute bradavice za optimalno pozicioniranje klastera. Modularni dizajn takođe dozvoljava mužu u svim vrstama sisnih guma, omogućava mužu između zadnjih nogu, kao i sa prednje strane, okretanjem poklopca kandže za 180 stepeni.

Varijacije

Postoji puno varijanti, uključujući sa i bez zatvaranja, opcija za povratak i dostupnost različitih ACR nosača. Ovaj fleksibilni dizajn znači da kandža može da odgovara različitim tipovima sisnih guma.

Savršena nadogradnja za bilo koji tip sisnih guma

DelFag u ponudi ima više od 200 proizvoda i dodatne opreme